Broodje caprese

Bij iedereen wel bekend.
Een heerlijk broodje, simpel maar door de verse ingredienten altijd lekker.
Als lunchbroodje of bij een picknick. Of met een kom soep op een warme zomeravond ook niet verkeerd.
Een recept kun je dit niet noemen, maar wel een lekkere tip.

Ingredienten

– lekkere broodjes
– pesto (zie recept op de website)
– tomaten
– rucola
– mozzarella, buffel
– pijnboompitjes (geroosterd)

Bereidingswijze

Maak eerst je pesto.
Halveer je broodjes, smeer pesto op de onderste helft.
Beleg met wat rucola, een paar plakken tomaat en een paar plakken mozzarella.
Verdeel nog wat pesto over de mozzarella en als je wilt wat geroosterde pijnboompitjes.
Smullen.

Ook lekker

Cranberry-sinaasappelsap

Cranberry-sinaasappelsap

Cranberry-sinaasappelsapWij starten de Kerstbrunch dit jaar met een feestelijk glaasje.Weer eens wat anders dan alleen vers sinaasappelsap.Het smaakt heerlijk fris en ziet er erg Kerstwaardig uit toch?Ingredientenvoor 4 grote glazen- 300 ml vers geperst...

Linzensalade met tomaatjes en kappertjes

Linzensalade met tomaatjes en kappertjes

Linzensalade met tomaatjes en kappertjesEen goed vullende vegan salade van linzen, 2 soorten tomaatjes en kappertjes.De tomaatjes zorgen voor wat fris, de kappertjes voor wat hartig.Wat ons betreft een heel smakelijke combinatie samen met de linzen.Als dressing...

Bánh mì

Bánh mì

Bánh mìRijk belegde stokbroodjes uit Vietnam.Bekend bij iedereen die wel eens in Vietnam is geweest. (of in de foodhallen in Amsterdam, want daar kun je ook hele goede Bánh mì kopen)De stokbroodjes worden traditioneel belegd met pittige mayonaise, zoetzure groenten,...