Broodje caprese

Bij iedereen wel bekend.
Een heerlijk broodje, simpel maar door de verse ingredienten altijd lekker.
Als lunchbroodje of bij een picknick. Of met een kom soep op een warme zomeravond ook niet verkeerd.
Een recept kun je dit niet noemen, maar wel een lekkere tip.

Ingredienten

– lekkere broodjes
– pesto (zie recept op de website)
– tomaten
– rucola
– mozzarella, buffel
– pijnboompitjes (geroosterd)

Bereidingswijze

Maak eerst je pesto.
Halveer je broodjes, smeer pesto op de onderste helft.
Beleg met wat rucola, een paar plakken tomaat en een paar plakken mozzarella.
Verdeel nog wat pesto over de mozzarella en als je wilt wat geroosterde pijnboompitjes.
Smullen.

Ook lekker

Croissantkrans met roerei

Croissantkrans met roereiWeer eens iets anders voor je weekendcroissantje.Ik maakte deze croissantkrans nu al om uit te proberen voor de Paasbrunch.Maar het is zo lekker, dat we helemaal niet wachten tot Pasen.Jullie krijgen het recept nu al. Kun je zondagochtend de...

Gyros van Jackfruit

Gyros van JackfruitHebben jullie al eens van Jackfruit gehoord?Jackfruit is een heel grote vrucht die aan bomen groeit in Azie, Afrika en Zuid Amerika.Het vruchtvlees heeft een vlezige structuur, is neutraal van smaak en neemt heel goed smaken op van je kruiden of...

Plukbrood

Borrelbrood of plukbroodGek dat we dit nog niet eerder hebben gemaakt. Het is zo gemaakt en echt heel erg lekker.Warm uit de oven zet je dit leuke brood op tafel en ieder plukt er stukjes af.Wij aten het bij een kom soep, en vonden het erg smakelijk.Maar als borrelhap...