Couscoussalade met rode curry

Een makkelijk te bereiden salade van couscous, lekker pittig door de currypasta.
Ziet er door de kleuren altijd erg mooi uit.

Ingredienten

– per 125 gr couscous
– 1 flinke eetl rode currypasta
– 3 a 4 lenteuitjes
– ½ rode paprika
– flinke bos koriander
– scheut olie

Bereidingswijze

Bereid de couscous volgens bereidingswijze op verpakking.
Snijd de lenteuitjes in kleine ringetjes, de paprika in kleine blokjes.
Knip de korianderblaadjes grof.

Vermeng de couscous met alle ingredienten, voeg tot slot de olie naar smaak toe.

Ook lekker

Rode koolsalade met sinaasappeldressing

Rode koolsalade met sinaasappeldressing Niet de eerste koolsalade op onze site. Koolsalades doen het in de winter altijd goed.Lekker als bijgerecht, maar ook als lunch, naast, of op een broodje.Ze zijn snel gemaakt en blijven wel een paar dagen goed in de...

Groene groenten met gremolata

Groene groenten met gremolata Een lekker groen bijgerecht, makkelijk voor te bereiden en lauwwarm het lekkerst is. Dus ideaal als je veel eters hebt. Je kunt met de groenten varieren wat je wilt, als je het maar groen houdt. Dat staat gewoon het mooist. Gremolata is...

Salade Caprese

Salade Caprese De klassieker uit Italie, die iedereen wel kent. Tomaten, basillicum en mozzarella een gouden combinatie. Deze salade met veldsla en een dressing van pestomayonaise moet je ook eens proberen. Erg lekker en in een paar minuten klaar! Ingredienten- 100...