Kruiden omelet

Voorjaar, tijd van frisse groene kleuren.
In de tuin ziet het groen van de verse kruiden.
Dus een kruiden omelet is snel gemaakt.
Lekker als lunch, op een broodje of bij een salade.
Smaakt zowel warm als koud, dus ook ideaal om mee te nemen.

Ingredienten

– 5 bosuitjes
– flinke bos bieslook
– 1 kop selderijgroen
– 1 kop peterselie
– 6 eieren
– 75 ml melk
– 50 gram oude geraspte kaas
– olijfolie
– zout/peper

Bereidingswijze

Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Knip de andere kruiden fijn.
Klop de eieren los met de melk, de helft van de kaas en zout/peper.
Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan.
Fruit eerst de bosuitjes tot ze beginnen te bruinen, voeg dan de kruiden toe.
Roer alles even goed door tot de kruiden iets zachter worden.
Voeg nu het eimengsel toe en laat op een laag vuur de omelet garen.
Bestrooi tot slot de rest van de kaas over de omelet.

De kaas geeft een heel romige smaak aan je omelet.

Ook lekker

Tomatensalade met artisjokken

Tomatensalade met artisjokkenDe zon op tafel met deze zomerse tomatensalade.De artisjokken en kappertjes geven een fris accent.Lekker als lunchgerecht.Vergeet dan niet het knapperige broodje erbij om in de heerlijke dressing te dopen.Ingredienten- 400 gr kleine...

Twee heerlijke smeersels

Twee heerlijke smeerselsWe hebben weer twee heerlijke nieuwe smeersels voor jullie.Op onze site staan er al meerdere zie: pestos-dips-en-sauzenDips en smeersels zijn altijd goed.Lekker voor op brood, stokbrood, toast, wrap etc.Bij de borrel, als voorafje of als lunch,...

Preitaart met bosui

Preitaart met bosuiDat we graag hartige taarten eten is wel duidelijk.Dit is namelijk de 20e op onze site!Hartige taarten zijn altijd goed. Ze smaken zowel warm, lauw als koud.Lekker als lunch, picknick of maaltijd. En je kunt ze makkelijk meenemen.Bovendien zijn...