Kruiden omelet

Voorjaar, tijd van frisse groene kleuren.
In de tuin ziet het groen van de verse kruiden.
Dus een kruiden omelet is snel gemaakt.
Lekker als lunch, op een broodje of bij een salade.
Smaakt zowel warm als koud, dus ook ideaal om mee te nemen.

Ingredienten

– 5 bosuitjes
– flinke bos bieslook
– 1 kop selderijgroen
– 1 kop peterselie
– 6 eieren
– 75 ml melk
– 50 gram oude geraspte kaas
– olijfolie
– zout/peper

Bereidingswijze

Snijd de bosuitjes in ringetjes.
Knip de andere kruiden fijn.
Klop de eieren los met de melk, de helft van de kaas en zout/peper.
Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan.
Fruit eerst de bosuitjes tot ze beginnen te bruinen, voeg dan de kruiden toe.
Roer alles even goed door tot de kruiden iets zachter worden.
Voeg nu het eimengsel toe en laat op een laag vuur de omelet garen.
Bestrooi tot slot de rest van de kaas over de omelet.

De kaas geeft een heel romige smaak aan je omelet.

Ook lekker

Truffelpizza

TruffelpizzaHoudt je van pizza en houdt je van truffel?Dan is hier een ontzettend lekkere pizza met truffel!Truffeltapenade, kastanjechampignons en artisjokken geven deze mooie witte pizza een bijzonder lekkere smaak.Wij hebben gesmuld!IngredientenVoor 2 pizza's:– 320...

Mediterraanse plaattaart

Mediterraanse plaattaartEen goed gevulde plaattaart met mediterraanse groenten.Onder andere courgette, artisjok, paprika en tomaten maken deze hartige taart lekker zomers.Een makkelijke maaltijd voor een zomerse dag.Ingredienten– 6 plakjes (diepvries) of een rol...

Zomersalade met kersen

Zomersalade met kersenFruit in een salade, wij houden ervan.Fruit geeft een fris en zoet accent aan je salade.En bovendien is het leuk om het fruit van het seizoen te verwerken in je salades.Op de website staan al de nodige salades met fruit: maaltijdsalade met...