Club sandwich

Je hebt sandwiches en je hebt sandwiches. En laat dit nu volgens ons de sandwich zijn.
De club sandwich, een klassieker die weer helemaal in is.
Hier het recept voor een heerlijke vegetarische versie, met zelfgemaakte eiersalade.
Dit is onze versie, als idee, je kunt natuurlijk varieren wat je wilt.
Eet hem wel direkt na bereiding, dan is het brood nog lekker knapperig.
Ingredienten
– 3 sneetjes vers brood (wit of bruin)
– sla blaadjes
– plakjes tomaat
– plakjes komkommer
– lekkere mayonaise
– plak oude kaas
– zelfgemaakte eiersalade (zie recept deze site)
– ½ avocado in plakken
– verse peper
Bereidingswijze
Je maakt natuurlijk eerst je lekkere eiersalade.
Toast je broodjes, zodra ze alle drie bruin en knapperig zijn, start je met het beleggen.
Smeer wat mayonaise op de onderste boterham, beleg met sla, een lekkere schep eiersalade, paar plakjes tomaat en een paar plakjes komkommer. Leg nu de tweede boterham erop.
Beleg deze met sla, een paar plakken avocado, wat verse peper, plakjes tomaat en komkommer.
Smeer wat mayonaise op de derde boterham en leg deze met de mayonaise kant naar beneden.
Steek 2 prikkers in je sandwich en snijd ze schuin door.
Eet direkt en op een groot bord want netjes eten lukt niet!

Ook lekker

Croissantkrans met roerei

Croissantkrans met roereiWeer eens iets anders voor je weekendcroissantje.Ik maakte deze croissantkrans nu al om uit te proberen voor de Paasbrunch.Maar het is zo lekker, dat we helemaal niet wachten tot Pasen.Jullie krijgen het recept nu al. Kun je zondagochtend de...

Gyros van Jackfruit

Gyros van JackfruitHebben jullie al eens van Jackfruit gehoord?Jackfruit is een heel grote vrucht die aan bomen groeit in Azie, Afrika en Zuid Amerika.Het vruchtvlees heeft een vlezige structuur, is neutraal van smaak en neemt heel goed smaken op van je kruiden of...

Plukbrood

Borrelbrood of plukbroodGek dat we dit nog niet eerder hebben gemaakt. Het is zo gemaakt en echt heel erg lekker.Warm uit de oven zet je dit leuke brood op tafel en ieder plukt er stukjes af.Wij aten het bij een kom soep, en vonden het erg smakelijk.Maar als borrelhap...