Club sandwich

Je hebt sandwiches en je hebt sandwiches. En laat dit nu volgens ons de sandwich zijn.
De club sandwich, een klassieker die weer helemaal in is.
Hier het recept voor een heerlijke vegetarische versie, met zelfgemaakte eiersalade.
Dit is onze versie, als idee, je kunt natuurlijk varieren wat je wilt.
Eet hem wel direkt na bereiding, dan is het brood nog lekker knapperig.
Ingredienten
– 3 sneetjes vers brood (wit of bruin)
– sla blaadjes
– plakjes tomaat
– plakjes komkommer
– lekkere mayonaise
– plak oude kaas
– zelfgemaakte eiersalade (zie recept deze site)
– ½ avocado in plakken
– verse peper
Bereidingswijze
Je maakt natuurlijk eerst je lekkere eiersalade.
Toast je broodjes, zodra ze alle drie bruin en knapperig zijn, start je met het beleggen.
Smeer wat mayonaise op de onderste boterham, beleg met sla, een lekkere schep eiersalade, paar plakjes tomaat en een paar plakjes komkommer. Leg nu de tweede boterham erop.
Beleg deze met sla, een paar plakken avocado, wat verse peper, plakjes tomaat en komkommer.
Smeer wat mayonaise op de derde boterham en leg deze met de mayonaise kant naar beneden.
Steek 2 prikkers in je sandwich en snijd ze schuin door.
Eet direkt en op een groot bord want netjes eten lukt niet!

Ook lekker

Tomatensalade met artisjokken

Tomatensalade met artisjokkenDe zon op tafel met deze zomerse tomatensalade.De artisjokken en kappertjes geven een fris accent.Lekker als lunchgerecht.Vergeet dan niet het knapperige broodje erbij om in de heerlijke dressing te dopen.Ingredienten- 400 gr kleine...

Kruiden omelet

Kruiden omeletVoorjaar, tijd van frisse groene kleuren.In de tuin ziet het groen van de verse kruiden.Dus een kruiden omelet is snel gemaakt.Lekker als lunch, op een broodje of bij een salade.Smaakt zowel warm als koud, dus ook ideaal om mee te nemen.Ingredienten- 5...

Twee heerlijke smeersels

Twee heerlijke smeerselsWe hebben weer twee heerlijke nieuwe smeersels voor jullie.Op onze site staan er al meerdere zie: pestos-dips-en-sauzenDips en smeersels zijn altijd goed.Lekker voor op brood, stokbrood, toast, wrap etc.Bij de borrel, als voorafje of als lunch,...