Eiersalade

Zo veel lekkerder dan uit de supermarkt en heel snel klaar.

Ingredienten

– 8 (scharrel)eieren
– 2 eetl mayonaise
– 1 eetl tomantenketchup
– ½ theel gemberpoeder
– 1 theel kerriepoeder
– beetje zout en peper
– ½ theel knoflookpoeder

Bereidingswijze

Kook de eieren hard, koel af en pel ze.
Snijd ze in kleine stukjes.
Vermeng met alle ingredienten.
Garneer met fijngeknipte bieslook.

Ook lekker

Croissantkrans met roerei

Croissantkrans met roereiWeer eens iets anders voor je weekendcroissantje.Ik maakte deze croissantkrans nu al om uit te proberen voor de Paasbrunch.Maar het is zo lekker, dat we helemaal niet wachten tot Pasen.Jullie krijgen het recept nu al. Kun je zondagochtend de...

Risotto met groene asperges en champignons

Risotto met groene asperges en champignons Het kan nog net: voor 21 juni groene asperges eten. We maken nog een keer risotto met groene asperges, zie onze lenterisotto. Maar deze keer doen we er ook nog champignons door. En dat is toch lekker! Ingredienten- 200 gr...

Spinazietaart met verstopte eieren

Spinazietaart met verstopte eieren Idee voor de Paasbrunch? Een voedzame taart met een zelfgemaakt deeg van volkorenmeel en yoghurt. Met een vulling van veel verse spinazie, kwark, eieren en kaas. IngredientenDeeg: - 100 gr volkorenmeel - 100 gr tarwemeel - 1 theel...