Gevulde pitabroodjes

Superlekkere lunchbroodjes.
Pitabroodjes besmeerd met hummus en gevuld met rucolasalade.
De rucola is gemengd met tapenade, wat een zeer smakelijke en frisse combinatie is met de hummus.
Door de hummus vullen de broodjes goed, twee als lunch en je kan de hele dag weer door.

Ingredienten

– 2 pita broodjes per persoon
– hummus, zie recept op deze site
– rucola sla
– tapenade, zie recept op deze site

Bereidingswijze

Maak de hummus en tapenade volgens recept.
Je hebt waarschijnlijk niet de gehele hoeveelheden nodig, maar de rest bewaar je gewoon in de koelkast, altijd handig om in huis te hebben.
Meng de rucola met wat flinke eetlepels tapenade.
Rooster de pitabroodjes en halveer en open ze.
Smeer één binnenkant in met een lekkere laag hummus en vul de broodjes vol met de rucolasalade. Smullen!!
Het idee komt van naturelly ella, maar zijn zo lekker dat we niets aan het recept hebben veranderd.

Ook lekker

Croissantkrans met roerei

Croissantkrans met roereiWeer eens iets anders voor je weekendcroissantje.Ik maakte deze croissantkrans nu al om uit te proberen voor de Paasbrunch.Maar het is zo lekker, dat we helemaal niet wachten tot Pasen.Jullie krijgen het recept nu al. Kun je zondagochtend de...

Gyros van Jackfruit

Gyros van JackfruitHebben jullie al eens van Jackfruit gehoord?Jackfruit is een heel grote vrucht die aan bomen groeit in Azie, Afrika en Zuid Amerika.Het vruchtvlees heeft een vlezige structuur, is neutraal van smaak en neemt heel goed smaken op van je kruiden of...

Plukbrood

Borrelbrood of plukbroodGek dat we dit nog niet eerder hebben gemaakt. Het is zo gemaakt en echt heel erg lekker.Warm uit de oven zet je dit leuke brood op tafel en ieder plukt er stukjes af.Wij aten het bij een kom soep, en vonden het erg smakelijk.Maar als borrelhap...