Paastruffels

Voor wie gezond wil snoepen met de paasdagen.
Deze heerlijke truffels zijn gemaakt van dadels, noten en rauwe cacao.
We hebben ze bekleed met verschillende laagjes: kokos, nootjes of cacao.

Ingredienten

Voor ca. 20 stuks
– 200 gr zachte dadels, ontpit
– 100 gr walnoten
– 50 gr amandelen
– 1 eetl cacaopoeder
– 1 theel kaneelpoeder
– 1 theel gemberpoeder

  • kokosrasp, cacaopoeder, fijngehakte nootjes

Bereidingswijze

Maal in de keukenmachine de amandelen en walnoten fijn en doe in een kom.
Maal ook de dadels fijn.
Meng de noten, dadels, cacaopoeder, kaneel en gember goed door elkaar en vorm er balletjes van.
Kneed de balletjes stevig in vorm zodat ze goed compact blijven.
Wij hebben geprobeerd er paaseitjes van te vormen, dat viel niet mee zoals jullie op de foto zien.
Rol de “paaseitjes” tot slot door de kokosrasp, cacaopoeder of fijngehakte nootjes.

Ook lekker

Klassieke aspergesoep

Klassieke aspergesoepVoorjaar, aspergetijd.Verse aspergesoep uit eigen keuken is zo lekker en zo gemaakt.Voor aspergesoep hoef je echt geen A-klasse te kopen.De buitenbeentjes, krom, dik of lelijk kunnen heel goed in de soep!Ingredienten- 500 gr witte asperges- 1,2...

Sinaasappel kwarktaart

Sinaasappel kwarktaartAls je nog iets wilt bakken voor de Paasdagen, dan is dit misschien iets?Taart zonder bakken.Een heerlijke frisse kwarktaart met vers sinaasappel-sap en rasp.Deze taart is makkelijk en snel gemaakt, maak hem een dag van te voren, het heeft wel...

Twee heerlijke smeersels

Twee heerlijke smeerselsWe hebben weer twee heerlijke nieuwe smeersels voor jullie.Op onze site staan er al meerdere zie: pestos-dips-en-sauzenDips en smeersels zijn altijd goed.Lekker voor op brood, stokbrood, toast, wrap etc.Bij de borrel, als voorafje of als lunch,...