Eiertaartjes met bieslook

Taartjes van bladerdeeg gevuld met een lekker vulling van roerei met bieslook en kaas.
Super makkelijk te maken.
Leuk voor je Paasontbijt/brunch, of natuurlijk iedere andere zondagochtend.

Ingredienten

– 1 plakje bladerdeeg
– 1 ei
– 1 eetl slagroom
– 1 eetl bieslook
– 1 eetl geraspte oude kaas
– zout/peper

Muffinvorm ingevet.

Bereidingswijze

Bekleed per persoon één holte van je muffinvorm met een plakje bladerdeeg, laat de punten gewoon boven het vormpje rommelig uitsteken.
Roer in een kom het ei, slagroom, bieslook, kaas en een beetje zout en peper luchtig door elkaar.
Giet het eimengsel in het deegbakje. Strooi er nog een beetje kaas over.
Bestrijk het uitstekende bladerdeeg met eidooier of koffieroom. (voor mooie bruine glans)
Bak de eiertaartjes in de oven in 15-20 minuten op 200 graden.

Ook lekker

Risotto met groene asperges en champignons

Risotto met groene asperges en champignons Het kan nog net: voor 21 juni groene asperges eten. We maken nog een keer risotto met groene asperges, zie onze lenterisotto. Maar deze keer doen we er ook nog champignons door. En dat is toch lekker! Ingredienten- 200 gr...

Spinazietaart met verstopte eieren

Spinazietaart met verstopte eieren Idee voor de Paasbrunch? Een voedzame taart met een zelfgemaakt deeg van volkorenmeel en yoghurt. Met een vulling van veel verse spinazie, kwark, eieren en kaas. IngredientenDeeg: - 100 gr volkorenmeel - 100 gr tarwemeel - 1 theel...

Eiersalade

EiersaladeZo veel lekkerder dan uit de supermarkt en heel snel klaar. Ingredienten- 8 (scharrel)eieren - 2 eetl mayonaise - 1 eetl tomantenketchup - ½ theel gemberpoeder - 1 theel kerriepoeder - beetje zout en peper - ½ theel knoflookpoeder BereidingswijzeKook de...