Eiertaartjes met bieslook

Taartjes van bladerdeeg gevuld met een lekker vulling van roerei met bieslook en kaas.
Super makkelijk te maken.
Leuk voor je Paasontbijt/brunch, of natuurlijk iedere andere zondagochtend.

Ingredienten

– 1 plakje bladerdeeg
– 1 ei
– 1 eetl slagroom
– 1 eetl bieslook
– 1 eetl geraspte oude kaas
– zout/peper

Muffinvorm ingevet.

Bereidingswijze

Bekleed per persoon één holte van je muffinvorm met een plakje bladerdeeg, laat de punten gewoon boven het vormpje rommelig uitsteken.
Roer in een kom het ei, slagroom, bieslook, kaas en een beetje zout en peper luchtig door elkaar.
Giet het eimengsel in het deegbakje. Strooi er nog een beetje kaas over.
Bestrijk het uitstekende bladerdeeg met eidooier of koffieroom. (voor mooie bruine glans)
Bak de eiertaartjes in de oven in 15-20 minuten op 200 graden.

Ook lekker

Paastaart met spinazie

Paastaart met spinazie

Paastaart met spinazieWij maken al jaren een spinazietaart met verstopte eieren.Nu zag ik pas in de Allerhande een Italiaanse Paastaart die er erg veel op lijkt.Bladerdeeg, een spinazievulling en eieren die worden meegebakken op de vulling.Hij zag er heel mooi uit.Die...

Pickled eggs voor Pasen

Pickled eggs voor Pasen

Pickled eggs voor PasenIn Engeland en in Amerika kennen ze Pickled eggs, eieren ingelegd in azijn en kruiden, afhankelijk van de kruiden hebben ze verschillende kleuren. Door het inleggen in azijn worden de eieren zoetzuur van smaak en zijn ze lang houdbaar.Door de...

Klassieke aspergesoep

Klassieke aspergesoep

Klassieke aspergesoepVoorjaar, aspergetijd.Verse aspergesoep uit eigen keuken is zo lekker en zo gemaakt.Voor aspergesoep hoef je echt geen A-klasse te kopen.De buitenbeentjes, krom, dik of lelijk kunnen heel goed in de soep!Ingredienten- 500 gr witte asperges- 1,2...