Eiertaartjes met bieslook

Taartjes van bladerdeeg gevuld met een lekker vulling van roerei met bieslook en kaas.
Super makkelijk te maken.
Leuk voor je Paasontbijt/brunch, of natuurlijk iedere andere zondagochtend.

Ingredienten

– 1 plakje bladerdeeg
– 1 ei
– 1 eetl slagroom
– 1 eetl bieslook
– 1 eetl geraspte oude kaas
– zout/peper

Muffinvorm ingevet.

Bereidingswijze

Bekleed per persoon één holte van je muffinvorm met een plakje bladerdeeg, laat de punten gewoon boven het vormpje rommelig uitsteken.
Roer in een kom het ei, slagroom, bieslook, kaas en een beetje zout en peper luchtig door elkaar.
Giet het eimengsel in het deegbakje. Strooi er nog een beetje kaas over.
Bestrijk het uitstekende bladerdeeg met eidooier of koffieroom. (voor mooie bruine glans)
Bak de eiertaartjes in de oven in 15-20 minuten op 200 graden.

Ook lekker

Klassieke aspergesoep

Klassieke aspergesoepVoorjaar, aspergetijd.Verse aspergesoep uit eigen keuken is zo lekker en zo gemaakt.Voor aspergesoep hoef je echt geen A-klasse te kopen.De buitenbeentjes, krom, dik of lelijk kunnen heel goed in de soep!Ingredienten- 500 gr witte asperges- 1,2...

Sinaasappel kwarktaart

Sinaasappel kwarktaartAls je nog iets wilt bakken voor de Paasdagen, dan is dit misschien iets?Taart zonder bakken.Een heerlijke frisse kwarktaart met vers sinaasappel-sap en rasp.Deze taart is makkelijk en snel gemaakt, maak hem een dag van te voren, het heeft wel...

Twee heerlijke smeersels

Twee heerlijke smeerselsWe hebben weer twee heerlijke nieuwe smeersels voor jullie.Op onze site staan er al meerdere zie: pestos-dips-en-sauzenDips en smeersels zijn altijd goed.Lekker voor op brood, stokbrood, toast, wrap etc.Bij de borrel, als voorafje of als lunch,...