Geroosterde bietjes

De lekkerste bietjes ooit: geroosterd in de oven met balsamicoazijn en knoflook!
Heb je deze eenmaal geproefd, wil je echt geen andere meer.

Ingredienten

– 500 gr verse bietjes, liefst kleintjes
– 10 tenen knoflook, met schil
– flinke hand verse oregano
– zout en peper
– 10 eetl balsamicoazijn
– 6 eetl olijfolie

Bereidingswijze

Boen de bietjes schoon, snijd eventueel wat grote bietjes door zodat ze allemaal ongeveer dezelfde maat hebben.
Neem een groot stuk aluminiumfolie en leg de bietjes in het midden.
Verdeel alle andere ingredienten erover en vouw de de folie goed dicht.
Rooster ongeveer 1 uur op 200 graden.

Ook lekker

Makkelijk tomatentaartje

Makkelijk tomatentaartje

Makkelijk tomatentaartjeEen nieuwe bakvorm en heel veel tomaatjes uit de tuin.Dan is de keus snel gemaakt: een tomatentaartje!Het taartje smaakt zowel warm, lauw als koud lekker.Lekker als lunch of als voorafje.IngredientenDeze bakvorm is 34 x 11 cm, gebruik je een...

Geroosterde bloemkool

Geroosterde bloemkool

Geroosterde bloemkoolVoor iedereen die niet zo gek is op gekookte bloemkool.Geroosterde bloemkool, wat een uitvinding!De smaak van de bloemkool wordt door het roosteren verrassend anders, een beetje nootachtig.De bloemkool hebben we voor het roosteren gemengd met...

Hartige flan met groene asperges

Hartige flan met groene asperges

Hartige flan met groene aspergesLast minute paasreceptje.We hebben zojuist deze heerlijke hartige flans gemaakt voor de Paasbrunch.Hartige flans, eimuffins of mini quiches, er zijn veel namen voor deze smakelijke kleine hartige taartjes zonder deeg, koolhydraatarm....