Geroosterde bietjes

De lekkerste bietjes ooit: geroosterd in de oven met balsamicoazijn en knoflook!
Heb je deze eenmaal geproefd, wil je echt geen andere meer.

Ingredienten

– 500 gr verse bietjes, liefst kleintjes
– 10 tenen knoflook, met schil
– flinke hand verse oregano
– zout en peper
– 10 eetl balsamicoazijn
– 6 eetl olijfolie

Bereidingswijze

Boen de bietjes schoon, snijd eventueel wat grote bietjes door zodat ze allemaal ongeveer dezelfde maat hebben.
Neem een groot stuk aluminiumfolie en leg de bietjes in het midden.
Verdeel alle andere ingredienten erover en vouw de de folie goed dicht.
Rooster ongeveer 1 uur op 200 graden.

Ook lekker

Winterse pie met linzen en kikkererwten

Winterse pie met linzen en kikkererwtenShepherd's pie, cottage pie, jachtschotel of een ovenschotel. Noem het maar hoe je het wilt.Lekker is het in ieder geval.Groenten, champignons, linzen en kikkererwten afgedekt met een laag puree maken deze smakelijke pie tot een...

Lasagne met prei en courgette

Lasagne met prei en courgette Deze lekkere lasagne aten wij laatst bij anderen. Het recept is van hellofresh. We hebben het al twee keer nagemaakt. Het recept is heel makkelijk, de lasagne is lekker hartig en er gaat genoeg groenten in. Dus de moeite waard om te delen...

Herfstige ovenschotel van snijbiet

Herfstige ovenschotel van snijbiet Geen stamppot maar een lekkere ovenschotel. Hartig, goed vullend en verwarmend als de regen tegen de ramen slaat. Vegetarische spekreepjes, veel groente, een laagje Boursin en een smeuige aardappelpuree met kaas. Daar krijg je toch...