Gevulde paaseieren

Dit is een heel lekker recept voor gevulde eieren.
Door roomkaas te gebruiken wordt de vulling steviger en daardoor blijven de gevulde eieren langer mooi. Handig voor feestjes en bufetten.
Deze leuke kuikentjes kwam we eens op internet tegen, geen idee meer waar, en hebben ze direkt nagemaakt. Geweldig toch voor bij de paasbrunch?

Ingredienten

Per 8 eieren
– ca 2 eetl mon chou (of andere roomkaas)
– ca 1 flinke eetl yogonaise
– 1 dessertlepel mosterd
– maggi naar smaak
– kerriepoeder naar smaak

Bereidingswijze

Kook de eieren goed hard, laat ze schrikken, en pel ze.
Snijd van de onderkant een dun plakje zodat de eieren mooi rechtop blijven staan.
Snijd voor het hoedje op 2/3 hoogte het ei door, verwijder heel voorzichtig de dooier.
Roer de dooiers fijn en vermeng met de ingredienten.
Let op: maak de vulling niet te slap!
Vul de eiwitten met het mengsel, wel met een flink bergje er bovenop als hoofdje. Zet de hoedjes erop.
Maak de oogjes van een heel klein stukje peterselie, en het snaveltje van een stukje wortel.

Ook lekker

Klassieke aspergesoep

Klassieke aspergesoepVoorjaar, aspergetijd.Verse aspergesoep uit eigen keuken is zo lekker en zo gemaakt.Voor aspergesoep hoef je echt geen A-klasse te kopen.De buitenbeentjes, krom, dik of lelijk kunnen heel goed in de soep!Ingredienten- 500 gr witte asperges- 1,2...

Sinaasappel kwarktaart

Sinaasappel kwarktaartAls je nog iets wilt bakken voor de Paasdagen, dan is dit misschien iets?Taart zonder bakken.Een heerlijke frisse kwarktaart met vers sinaasappel-sap en rasp.Deze taart is makkelijk en snel gemaakt, maak hem een dag van te voren, het heeft wel...

Twee heerlijke smeersels

Twee heerlijke smeerselsWe hebben weer twee heerlijke nieuwe smeersels voor jullie.Op onze site staan er al meerdere zie: pestos-dips-en-sauzenDips en smeersels zijn altijd goed.Lekker voor op brood, stokbrood, toast, wrap etc.Bij de borrel, als voorafje of als lunch,...