Gevulde paaseieren

Dit is een heel lekker recept voor gevulde eieren.
Door roomkaas te gebruiken wordt de vulling steviger en daardoor blijven de gevulde eieren langer mooi. Handig voor feestjes en bufetten.
Deze leuke kuikentjes kwam we eens op internet tegen, geen idee meer waar, en hebben ze direkt nagemaakt. Geweldig toch voor bij de paasbrunch?

Ingredienten

Per 8 eieren
– ca 2 eetl mon chou (of andere roomkaas)
– ca 1 flinke eetl yogonaise
– 1 dessertlepel mosterd
– maggi naar smaak
– kerriepoeder naar smaak

Bereidingswijze

Kook de eieren goed hard, laat ze schrikken, en pel ze.
Snijd van de onderkant een dun plakje zodat de eieren mooi rechtop blijven staan.
Snijd voor het hoedje op 2/3 hoogte het ei door, verwijder heel voorzichtig de dooier.
Roer de dooiers fijn en vermeng met de ingredienten.
Let op: maak de vulling niet te slap!
Vul de eiwitten met het mengsel, wel met een flink bergje er bovenop als hoofdje. Zet de hoedjes erop.
Maak de oogjes van een heel klein stukje peterselie, en het snaveltje van een stukje wortel.

Ook lekker

Cruffins

Cruffins

CruffinsEen muffin van croissantdeeg, dat wordt dus een cruffin.Wij vinden ze heel lekker. Warm uit de oven met wat poedersuiker!Lekker bij ontbijt, brunch, high tea of noem maar op.Ingredientenvoor 6 stuks– 1 groot blikje croissantdeeg– 1 ei– 1 eetl...

Paastaart met mascarpone en advocaat

Paastaart met mascarpone en advocaat

Paastaart met mascarpone en advocaatZoek je een mooi, heel lekker maar toch makkelijk en snel klaar taartje?Stop dan maar met zoeken, want dan bedoel je deze.Versier hem zo gek als je zelf wilt, maak een feest van je paastafel.Ingredienten– 200 gr volkorenkoekjes– 100...

Mangosmoothie

Mangosmoothie

MangosmoothieStart je Paasontbijt, -brunch of -lunch met een lekkere smoothie boordevol fruit.Mango, sinaasappel en banaan, hoe geel wil je het hebben?IngredientenVoor 4 glazen– 1 banaan, bevroren– 1 grote mango, in blokjes– 200 ml yoghurt, plantaardig– 200 ml vers...