Rabarberpudding

Nog een lekker toetje met rabarber.
Nu er nog rabarber is moeten we er nog lekker van genieten.

Ingredienten

– 400 gr rabarber
– 1 eetl. boter
– 25 gr suiker
– 3 dl yoghurt
– 1 dl slagroom
– 2 gr Agar

Bereidingswijze

Was de rabarber en snijd in stukjes.
Smelt de boter in een pan, voeg de rabarber en suiker toe, roer alles goed door.
Laat 10 minuten zachtjes koken met het deksel op de pan, tot de rabarber zacht is.
Voeg de Agar toe, roer goed door en laat een minuutje zachtjes doorkoken.
Neem nu de pan van het vuur en laat de rabarber een beetje afkoelen.

Roer de yoghurt en slagroom met een garde goed door elkaar.
Voeg eventueel nog wat suiker toe als je een iets zoete pudding wilt.
Houdt je van fris, dan doe je dat niet.

Meng het yoghurtmengsel door de rabarber en verdeel de pudding over 4 (grote) of 6 glaasjes.
Laat ca. 2 uur opstijven in de koelkast.

Ook lekker

Franse appeltaart met frangipane

Franse appeltaart met frangipane

Franse appeltaart met frangipaneBuiten storm en regenbuien.Dan is het tijd voor deze appeltaart, zo zet je de zon op tafel!Appeltaart anders, de frangipane is een heel goede combinatie met de frisse goudrenetten.Ingredienten– 100 gr koude boter– 100 gr basterdsuiker–...

Vegan Kerstfudge

Vegan Kerstfudge

Vegan KerstfudgeOnze Kerstfudge met witte chocolade van vorig jaar was een groot succes.Dus dat moest dit jaar weer gemaakt worden.Deze keer hebben we vegan fudge gemaakt met gedroogde cranberry's.Minder zoet door de pure chocolade, heel lekker en weer net zo...

Fudge met kruidnoten

Fudge met kruidnoten

Fudge met kruidnoten, veganWil je nog een lekker snoeperijtje of een leuk kadootje maken voor 5 december?Dan is deze chocoladefudge met kruidnoten misschien een idee? Gemaakt met kokosmelk en fairtrade, biologische chocolade.Wat kruidnoten erdoor en klaar is je...

Blijf op de hoogte! Volg ons nu!