Italiaanse tomaten-groentensoep

Supermakkelijk, smaakt het hele jaar door.

Ingredienten

– 250 gr kastanjechampignons

– 4 stengels bleekselderij

– 1 grote ui, gesnipperd

– 2 teen knoflook, fijngehakt

– 2 groentebouillontabletten

– 4 eetlepels olijfolie

– 1 blik tomatenblokjes 400 gr.

– 1 pak gezeefde tomaten

Bereidingswijze

In braadpan olie verhitten, ui en knoflook ± 3 minuten fruiten.

Bleekselderij en champignons in plakjes snijden, toevoegen aan braadpan en al roerend ca 2 minuten meebakken.

Bouillontabletten, 500 ml water, gezeefde tomaten en tomatenblokjes met vocht toevoegen.

Soep al roerend aan de kook brengen en ca. 15 minuten zachtjes gaar koken.

Klaar!!

Bestrooien in de kom met kaas.

Ook lekker

Pittige zoete-aardappelsoep

Pittige zoete-aardappelsoep

Pittige zoete-aardappelsoepBen je op zoek naar een vullend soepje waar je lekker warm van wordt?Dan is dit het soepje.Gember en chilivlokken zorgen voor een heel smakelijke combinatie met de zoete aardappel.Bovendien is deze soep binnen 30 minuten klaar.Ingredienten–...

Verse tomatensoep van geroosterde tomaten

Verse tomatensoep van geroosterde tomaten

Verse tomatensoep van geroosterde tomaten De laatste tomaten uit de kas, dus tijd voor nog een keer zelfgemaakte tomatensoep. De lekkere smaak van deze soep krijg je door de verse tomaten samen met ui, knoflook en kruiden te roosteren. Super makkelijk dus, de oven...

Bloemkoolsoep

Bloemkoolsoep

BloemkoolsoepDe winkels liggen op dit moment vol met heerlijke verse Hollandse bloemkolen, daarom is het nu tijd om bloemkool te eten.Wij beginnen met een zacht, romig soepje van Hollandse bloemkool.Het staat binnen 30 minuten op tafel, heel fijn.Ingredienten-– 2 eetl...