Champignons met gesmolten mozarella en tijm

Een heel smakelijk gerechtje dat echt in een paar minuten gemaakt is.
Je maakt het op een groot bord of platte schaal, zet die op tafel, lekker brood erbij en iedereen tast gezellig toe! Als voorafje of weer eens iets anders hapje.

Ingredienten

– 200 gram (kastanje) champignons
– 1 bol mozzarella van 150 gram
– 2 takjes tijm
– zeezout/peper
– olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de gril voor.
Snijd de champignons in heel dunne plakjes en verdeel ze op een groot bord of platte schaal.
Scheur de mozzarella in kleine stukjes en verdeel over de champignons.
Strooi de tijmblaadjes, zeezout en verse peper erover. Besprenkel met olijfolie.
Zet een paar minuten onder de gril tot de kaas gesmolten is en wat bruin wordt.

Ook lekker

Waldorfsalade als cocktail

Waldorfsalade als cocktail

Waldorfsalade als cocktailEen frisse, knapperige salade die het altijd goed doet.Bijvoorbeeld als voorafje bij je oudejaarsbuffet vanavond of morgen bij je nieuwjaars-lunch of diner.Of bijvoorbeeld als frisse salade tussen de oliebollen door.De salade is snel...

Herfstsalade met venkel, appel en druiven

Herfstsalade met venkel, appel en druiven

Herfstsalade met venkel, appel en druivenEen combinatie van veldsla met venkel, appel, druiven, walnoten en blauwe kaas is natuurlijk heel geschikt om in de herfst te maken.Knapperige venkel, zoet fruit en dan het hartige van de blauwe kaas, heerlijk!Omdat onze...

Meloensalade

Meloensalade

MeloensaladeEen feest om naar te kijken deze heerlijke zomerse maaltijdsalade. En het leukste: hij smaakt zoals hij er uit ziet! Ingredienten– 2 kleine of 1 grotere galiameloen– 175 gr vegetarische gegrilde stukjes– 75 gr veldsla– 1 rode paprika– 1 eetl citroensap– 2...