Mangosmoothie

Start je Paasontbijt, -brunch of -lunch met een lekkere smoothie boordevol fruit.
Mango, sinaasappel en banaan, hoe geel wil je het hebben?

Ingredienten

Voor 4 glazen
– 1 banaan, bevroren
– 1 grote mango, in blokjes
– 200 ml yoghurt, plantaardig
– 200 ml vers sinaasappelsap

Bereidingswijze

Het kan niet eenvoudiger:
Doe eerst de bevroren banaan in stukken in de blender, voeg dan het fruit, yoghurt en sap toe en draaien maar. Klaar!

Voor het gemak kun je ook blokjes mango uit de diepvries gebruiken.
Dan kun je een gewone banaan toevoegen.
Tip: zodra bananen iets rijp beginnen te worden, vindt ik niet zo lekker, leg ik ze gewoon in een zakje in de vriezer, handig als voorraadje.

Ook lekker

Triffle van hangop

Triffle van hangop

Triffle van hangopHangop, wie kent het nog van vroeger?Hangop is natuurlijk hetzelfde als uitgelekte yoghurt, maar klinkt wel leuker.Het laten uitlekken maakt van gewone yoghurt een heerlijk, dik en romig melkprodukt.Erg lekker in combinatie met fruit.Wij hebben het...

Rabarbercarré

Rabarbercarré

RabarbercarréEr is nog volop rabarber deze periode.Dus we genieten er bijna dagelijks van.Compote, moes, crumble, taart, pudding, desserts.Zoek op onze site: rabarber en je vindt al veel recepten.Nu hebben we een lekker frisse rabarber carré gemaakt en zijn erg blij...

Rabarbertaart met mascarpone en witte chocolade

Rabarbertaart met mascarpone en witte chocolade

Rabarbertaart met mascarpone en witte chocoladeRabarber is weer volop verkrijgbaar!Zo lekker weer om compote, moes en crumbles mee te maken.We hebben het nu verwerkt in deze heel romige taart.De combinatie met rabarber is geweldig, een lekker frisse toevoeging aan de...