Mangosmoothie

Start je Paasontbijt, -brunch of -lunch met een lekkere smoothie boordevol fruit.
Mango, sinaasappel en banaan, hoe geel wil je het hebben?

Ingredienten

Voor 4 glazen
– 1 banaan, bevroren
– 1 grote mango, in blokjes
– 200 ml yoghurt, plantaardig
– 200 ml vers sinaasappelsap

Bereidingswijze

Het kan niet eenvoudiger:
Doe eerst de bevroren banaan in stukken in de blender, voeg dan het fruit, yoghurt en sap toe en draaien maar. Klaar!

Voor het gemak kun je ook blokjes mango uit de diepvries gebruiken.
Dan kun je een gewone banaan toevoegen.
Tip: zodra bananen iets rijp beginnen te worden, vindt ik niet zo lekker, leg ik ze gewoon in een zakje in de vriezer, handig als voorraadje.

Ook lekker

Paastaart met mascarpone en advocaat

Paastaart met mascarpone en advocaat

Paastaart met mascarpone en advocaatZoek je een mooi, heel lekker maar toch makkelijk en snel klaar taartje?Stop dan maar met zoeken, want dan bedoel je deze.Versier hem zo gek als je zelf wilt, maak een feest van je paastafel.Ingredienten– 200 gr volkorenkoekjes– 100...

Appelstrudel of Appelcarre

Appelstrudel of Appelcarre

Appelstrudel of AppelcarreHet lijkt wel een apfelstrudel, maar dat is het dus niet.Want apfelstrudel wordt gemaakt van een speciaal elastisch deegje.En een appelcarre wordt gemaakt van bladerdeeg.Soms moet je niet te moeilijk doen, dan koop je kant en klaar...

Klassieke Tiramisu

Klassieke Tiramisu

Klassieke TiramisuWie kent het niet?Deze klassieker uit de Italiaanse keuken stond nog niet op onze site.Heel gek, want we eten dit ontzettend lekkere dessert toch zeker al 30 jaar!Het doet het altijd goed na een Italiaans etentje.Bij deze ons basisrecept, simpel en...