Kruidenboter

Zelfgemaakte kruidenboter, met verse knoflook en verse kruiden.
Geen pakjes of zakjes nodig.
En het smaakt echt zoveel lekkerder.

Ingredienten

– 200 gr roomboter
– 4 tot 6 grote teen knoflook
– ± 3 eetl peterselie
– ± 3 eetl bieslook
– zout/peper
– paar drup citroensap

Bereidingswijze

Laat de boter op kamertemperatuur zacht worden.
Snijd de kruiden fijn. Pers de knoflook uit.
Meng de kruiden en knoflook met de boter, voeg een paar drup citroensap toe.
Breng op smaak met wat zout en verse peper.

Ook lekker

Twee heerlijke smeersels

Twee heerlijke smeerselsWe hebben weer twee heerlijke nieuwe smeersels voor jullie.Op onze site staan er al meerdere zie: pestos-dips-en-sauzenDips en smeersels zijn altijd goed.Lekker voor op brood, stokbrood, toast, wrap etc.Bij de borrel, als voorafje of als lunch,...

Teriyaki saus

Teriyaki saus De ideale saus voor een snel roerbak of noedelgerecht. In bijna iedere supermarkt wel te koop. Maar is ook heel makkelijk zelf te maken, erg lekker en zonder gekke toevoegingen. Er zijn veel recepten te vinden met alleen sojasaus, rijstazijn en honing of...

Mousse van paddenstoelen

Mousse van paddenstoelen Dit is toch lekker! Voor bij de borrel of als voorafje. Een hartig smeerseltje voor op een toastje of broodje. Het lijkt een beetje op pate, maar deze mousse heeft een heerlijke paddenstoelensmaak en is lekker vegetarisch. Ingredienten - 200...