Pico de Gallo

Haal de zon in huis met deze frisse maar ook pittige tomatensalsa met Jalapenos.
Een klassieker uit de Mexicaanse keuken!
Veelzijdig te gebruiken als bijgerecht bij tortillaś en tacoś of als dip met nachoś bijvoorbeeld.

 

Ingredienten

– 5 tomaten
– 1 rode ui
– 2 eetl verse koriander
– 2 eetl Jalapenos (uit potje) of 2 verse Jalapenos
– sap van 2 limoenen
– snufje zout

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in kleine blokjes, verwijder vocht en zaadjes.
Snipper de rode ui, de Jalapenos en de koriander fijn.
Meng alle ingredienten en laat de smaken een poosje intrekken.

Ook lekker

Cowboy Caviar

Cowboy Caviar

Cowboy CaviarCowboy caviar of Texas caviar is een salade van o.a. zwarte boontjes, mais, tomaten, rode uien avocado. Alles gemengd met een frisse, pittige dressing.Bovendien is het een feestelijke kleurige salade om te zien.Je kunt met deze Cowboy Caviar veel kanten...

Ranch dressing

Ranch dressing

Ranch dressingAmerika's beroemdste dressing.Ranch dressing is een bekende klassieke slasaus.Men gebruikt het als sladressing, dipsaus voor rauwkost, bij frietjes en nog veel meer.Je kunt het ook in Nederland in de supermarkt vinden. Maar zelf maken zonder kunstmatige...

Aioli

Aioli

AioliAioli, alioli (Spaans), allioli (Catalaans) of aïoli (Frans)?Allemaal goed, het betekent knoflook en olie.Het is een heerlijke Spaanse knoflooksaus, lekker op een stukje brood of bij de beroemde patatas bravas.Deze Aioli kun je niet vergelijken met knoflooksaus...