Pico de Gallo

Haal de zon in huis met deze frisse maar ook pittige tomatensalsa met Jalapenos.
Een klassieker uit de Mexicaanse keuken!
Veelzijdig te gebruiken als bijgerecht bij tortillaś en tacoś of als dip met nachoś bijvoorbeeld.

 

Ingredienten

– 5 tomaten
– 1 rode ui
– 2 eetl verse koriander
– 2 eetl Jalapenos (uit potje) of 2 verse Jalapenos
– sap van 2 limoenen
– snufje zout

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in kleine blokjes, verwijder vocht en zaadjes.
Snipper de rode ui, de Jalapenos en de koriander fijn.
Meng alle ingredienten en laat de smaken een poosje intrekken.

Ook lekker

Twee heerlijke smeersels

Twee heerlijke smeerselsWe hebben weer twee heerlijke nieuwe smeersels voor jullie.Op onze site staan er al meerdere zie: pestos-dips-en-sauzenDips en smeersels zijn altijd goed.Lekker voor op brood, stokbrood, toast, wrap etc.Bij de borrel, als voorafje of als lunch,...

Teriyaki saus

Teriyaki saus De ideale saus voor een snel roerbak of noedelgerecht. In bijna iedere supermarkt wel te koop. Maar is ook heel makkelijk zelf te maken, erg lekker en zonder gekke toevoegingen. Er zijn veel recepten te vinden met alleen sojasaus, rijstazijn en honing of...

Mousse van paddenstoelen

Mousse van paddenstoelen Dit is toch lekker! Voor bij de borrel of als voorafje. Een hartig smeerseltje voor op een toastje of broodje. Het lijkt een beetje op pate, maar deze mousse heeft een heerlijke paddenstoelensmaak en is lekker vegetarisch. Ingredienten - 200...