Slush van rode bessen

Slush of een smoothie zonder zuivel.
Een bijzonder verkoelend drankje op warme dagen.
Bevroren fruit en sinaasappelsap, samen in de blender en binnen 60 seconden heb je een heerlijk glas slush waar je iedereen blij mee maakt.
Als je dit eenmaal hebt geproefd zorg je, net als wij, dat je voortaan altijd wat porties fruit in de vriezer hebt liggen.

Ingredienten

voor 4 glazen
– 200 gr bevroren bessen
– 400 ml sinaasappelsap

Bereidingswijze

Doe de bevroren bessen in de blender. Voeg het sap toe.
Blender 15 seconden, wacht 15 seconden en blender nogmaals 15 seconden.
En klaar is je ijskoude slush.
En deel natuurlijk zo snel mogelijk uit.

Ook lekker

Zomerse smoothies met yoghurt

Zomerse smoothies met yoghurtEr is op dit moment zoveel lekker fruit te verkrijgen.En al die mooie kleurtjes roze, rood, paars.Dat nodigt uit om mee aan de gang te gaan.We maken simpele smoothies met yoghurt, sinaasappelsap en fruit, we gebruiken per 2 glazen een...

Aardbeienyoghurt MET aardbeien

Aardbeienyoghurt MET aardbeienEenvoudiger kan het niet, meng verse aardbeien met yoghurt en je hebt de lekkerste aardbeienyoghurt! Dat is echt iets anders dan de aardbeienyoghurt die je kant en klaar koopt.Daar zitten namelijk bijna geen aardbeien in: gemiddeld maar...

Geroosterde Rabarber

Geroosterde RabarberJe kunt rabarber koken, stoven, in taarten en crumbles verwerken, je kunt er sap van maken etc.Maar je kunt rabarber ook roosteren.Dat hadden wij nog niet eerder gedaan.Makkelijk en snel, zonder te roeren is de rabarber na 30 minuten heerlijk...