Slush van rode bessen

Slush of een smoothie zonder zuivel.
Een bijzonder verkoelend drankje op warme dagen.
Bevroren fruit en sinaasappelsap, samen in de blender en binnen 60 seconden heb je een heerlijk glas slush waar je iedereen blij mee maakt.
Als je dit eenmaal hebt geproefd zorg je, net als wij, dat je voortaan altijd wat porties fruit in de vriezer hebt liggen.

Ingredienten

voor 4 glazen
– 200 gr bevroren bessen
– 400 ml sinaasappelsap

Bereidingswijze

Doe de bevroren bessen in de blender. Voeg het sap toe.
Blender 15 seconden, wacht 15 seconden en blender nogmaals 15 seconden.
En klaar is je ijskoude slush.
En deel natuurlijk zo snel mogelijk uit.

Ook lekker

Kwarktaart met orange curd

Kwarktaart met orange curd

Kwarktaart met orange curdAls je dan net als ons die heerlijke lemon en orange curd hebt gemaakt, moet je er nog wel wat mee doen natuurlijk.We wilden een oranje taart maken en de orange curd daarbij verwerken.Daar de curd vrij zoet en een tikkeltje machtig is, kom je...

Lemon curd en orange curd

Lemon curd en orange curd

Lemon curd en orange curdLemon curd is een dikke zoet/frisse saus op basis van citroen, boter, ei en suiker.Beroemd van de Engelse high tea, lemon curd hoort samen met clotted cream bij scones.Maar lemon curd smaakt ook heel goed op taarten, koekjes, desserts of in de...

Griesmeelpudding met bramensaus

Griesmeelpudding met bramensaus

Griesmeelpudding met bramensausSoms kan ik opeens zo'n trek krijgen in toetjes van vroeger.Griesmeelpudding bijvoorbeeld!Wie kent het nog? Zo'n ouderwetse mooie pudding overgoten met bramensaus. Nu heb ik deze vegan versie gemaakt met griesmeel naturel, amandelmelk en...