Cranberry-sinaasappelsap

Wij starten de Kerstbrunch dit jaar met een feestelijk glaasje.
Weer eens wat anders dan alleen vers sinaasappelsap.
Het smaakt heerlijk fris en ziet er erg Kerstwaardig uit toch?

Ingredienten

voor 4 grote glazen
– 300 ml vers geperst sinaasappelsap
– 300 ml cranberrysap
– takjes rozemarijn
– handje cranberry’s

Bereidingswijze

Je kunt zoals we nu hebben gedaan, het sinaasappelsap en het cranberrysap mengen in een kan.
Je kunt ook eerst het cranberrysap in de glazen schenken en dan pas het sinaasappelsap erop, dan krijg je mooi overlopende kleuren.
Garneer de glazen met een takje rozemarijn en een paar cranberry’s.

Ook lekker

Aioli

Aioli

AioliAioli, alioli (Spaans), allioli (Catalaans) of aïoli (Frans)?Allemaal goed, het betekent knoflook en olie.Het is een heerlijke Spaanse knoflooksaus, lekker op een stukje brood of bij de beroemde patatas bravas.Deze Aioli kun je niet vergelijken met knoflooksaus...

Waldorfsalade als cocktail

Waldorfsalade als cocktail

Waldorfsalade als cocktailEen frisse, knapperige salade die het altijd goed doet.Bijvoorbeeld als voorafje bij je oudejaarsbuffet vanavond of morgen bij je nieuwjaars-lunch of diner.Of bijvoorbeeld als frisse salade tussen de oliebollen door.De salade is snel...

Vegan Boeuf Bourguignon

Vegan Boeuf Bourguignon

Vegan Boeuf BourguignonBen je nu op het laatste moment nog op zoek naar een hoofdgerecht voor Kerst?Stop met zoeken en maak dit heerlijke stoofpotje.Vegetarisch, veganistisch, binnen 30 minuten klaar, goed van te voren klaar te maken, gezellig de pan op tafel, en ook...