Paddenstoelenkaviaar

Lijkt op tapenade, maar dan zonder olijven en zachter van smaak.
Heerlijk op een crostini, als voorafje, bij soep of als borrelhapje.

Ingredienten

– 200 gr kastanjechampignons
– 2 teen knoflook
– 1 sjalotje
– 1 eetl olijfolie
– 1 eetl peterselie, fijngesneden
– zout en peper
– paar drup citroensap

Bereidingswijze

Snijd de sjalot en knoflook fijn.
Veeg of borstel de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Verhit de olijfolie in een koekepan en bak de sjalot en knoflook even aan.
Voeg de champignons toe en bak 3 a 4 min.
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Maal alles grof in een keukenmachine (niet te fijn)
Voeg tot slot peterselie en paar drup citroensap toe.

Ook lekker

Pico de Gallo

Pico de Gallo Haal de zon in huis met deze frisse maar ook pittige tomatensalsa met Jalapenos.Een klassieker uit de Mexicaanse keuken!Veelzijdig te gebruiken als bijgerecht bij tortillaś en tacoś of als dip met nachoś bijvoorbeeld.  Ingredienten- 5 tomaten- 1...

Twee heerlijke smeersels

Twee heerlijke smeerselsWe hebben weer twee heerlijke nieuwe smeersels voor jullie.Op onze site staan er al meerdere zie: pestos-dips-en-sauzenDips en smeersels zijn altijd goed.Lekker voor op brood, stokbrood, toast, wrap etc.Bij de borrel, als voorafje of als lunch,...

Teriyaki saus

Teriyaki saus De ideale saus voor een snel roerbak of noedelgerecht. In bijna iedere supermarkt wel te koop. Maar is ook heel makkelijk zelf te maken, erg lekker en zonder gekke toevoegingen. Er zijn veel recepten te vinden met alleen sojasaus, rijstazijn en honing of...